Frustrert frøken..

Denne uka startet IKKE som jeg hadde håpet på. Begynte kjenne på en halsbetennelse forige uke, men håpa jeg klarte bli kvitt den i helga da jeg tok det stort sett med ro utenom en aldri så liten fest lørdagen. ;)

Våknet i dag med feber og treninga jeg hadde planlagt for i dag gikk rett i dass. Jeg tåler en halsbetennelse altså og jeg hadde trent hadde det ikke vært for febern. Får bare styre unna kondisjonstrening til det er over. Så nå har jeg planlagt tung styrke på onsdag. Det går sikkert bra. Positive tanker, så går det over. RIGHT?! ;)) 

Jeg sliter skikkelig med spisinga når jeg er sjuk, ikke fordi jeg har så vondt, men psyken. Når jeg ikke får trent blir jeg ikke sulten, men det betyr jo ikke at man ikke skal spise av den grunn. Jeg er livredd for å gå opp i vekt. Så hodet klarer lure kroppen til ikke bli sulten. For det er sikkert STOR sannsynlighet for at jeg går opp 5 kg på et par dager uten trening?! Jeg kan tenke og skrive det her, men hvorfor klarer jeg ikke bare gjøre noe med det da? Blir ganske oppgitt av meg sjøl innimellom altså, så da kan jeg tenke meg hvordan andre som omgås meg har det. ;))  Lurer på hvor mange år man skal jobbe med denna psyken for å leve "normalt" ONE DAY!  

Jeg sliter LITT med å være i ro, det blir for kjedelig. Så jeg har da fått gjort litt i huset, bakt havrerundstykker, sola meg og skrevet litt på bloggen. Ikke dårlig bare det. ;)

Håper du har en fin dag! :)

Christine

 

Frustrert frøken nok en gang...

Haha... Jeg måtte le når jeg kom inn på bloggen nå. Tydeligvis en VELDIG frustrert frøken jeg. I hvertfall må dere ha inntrykk av det. 😲 Jeg blir kanskje mer skrivelysten når jeg er frustrert, det er egentlig ganske frustrerende i seg selv. 😋 Jeg må tydeligvis skjerpe meg veldig og oppdatere bloggen litt oftere, men det kommer jeg nok til å gjøre nå når sommern snart er over. Jeg er flink til å lese andres blogger da. Det er så mange flinke fine jenter som deler de samme interessene som meg. Jeg er inne på www.liviforandring.blogg.no , www.bedremeg.no , www.treningsfrue.no og www.funkygine.no hver dag. Så jeg har nok MYE å lære når det kommer til blogging, men det var ikke derfor jeg skulle skrive nå. ;))

Jeg har slitt med en rimelig vond hofte noen uker, så jeg har gjort noen endringer på treninga de siste 2 ukene. Blitt mye trening på overkropp og etter jeg hadde en tabatatime med PT`n sist fikk jeg noen nye øvelser. Da er det gjort for meg. Nye øvelser som jeg liker får jeg oppheng på, når hun sier 20 og jeg tar 50 f.eks blir det håpløst, men jeg gjør denna feilen stadig vekk. Når skal jeg lære? Nå er skaden gjort nok en gang og jeg har ikke fått trent (utenom ca 200 knebøy/utfall om dagen) på 6 dager. JAAAA!!! Det er lenge, i hvertfall for meg. Jeg flyr på veggen og de rundt meg får desverre gjennomgå. :(

Jeg har hatt en intens hodepine siden søndag grunnet nakke/skuldre. Altså; Jeg HATER hodepine, jeg har virkelig medfølelse med de som sliter med migrene. Paracet funker ikke, jeg tåler ikke kodein og jeg kan ikke bruke noe som helst av betennelsedempende medisiner pga magen. Her må jeg bare ri stormen av. Jeg har vært på jobben med denna huepina denna uka, men i går måtte jeg kaste inn håndkle. Jeg klarer ikke løfte høyrearmen lengre enn skulderhøyde. Ringte febrilsk til fysioterapeuten på onsdag og jaggu er jeg HELDIG som har en så fantastisk fysioterapeut. Han droppa pausa si i dag for at jeg skulle få behandling. Det er det neppe mange som hadde gjort. Jeg er verre nå enn før behandlinga, men krysser alt for at jeg våkner bedre i morra. 

Så nå er jeg sjukemeldt i en uke fra jobben og får ikke trent som jeg vil før jeg er bedre, så samvittigheta gnager for både jobb og treninga. Livet er herlig liksom. 🤒 Fikk jo et fantastisk tips av legen da, siden jeg ikke kan ta noen medisiner skulle jeg ta meg et glass rødvin på kvelden. da skulle visst spenningene slippe litt. Så drikker et glass i skrivende stund, men kjenner ingen bedring. Så drikker kanskje ikke fort nok? ;)

Så er det detta med maten da, når jeg ikke trener går det til helvete med maten. Jeg blir ikke sulten. Ja, jeg veit det er underbevisstheten som forteller meg at jeg ikke er sulten, men spiser jeg av den grunn? Nei! Jeg har holdt på så mange ganger med jojoslanking og jeg VET at det å ikke spise er verre enn noe annet. Enda så hopper jeg over flere måltider og trøster meg med at jeg drikker jo mye vann... MEN nå er det skjerpings. Jeg har kjøpt meg noen måltidsertattere, så både psyken og kroppen får det den trenger. Hva gjør DU med maten når du ikke får trent? Takknemlig får råd og tips. :)

Ble et rotete innlegg dette ser jeg, men jeg sliter litt med å se lenge på skjermen av gangen, så da får det bare bli sånn. Håper du har hatt en fin start på helgen. :))

Christine