Hva er viktigst for deg?

Hei hei

I dag har jeg tenkt veldig mye. Jeg har trent hver dag siden forrige mandag for da var det 6 uker siden operasjonen. Da må jeg jo ta igjen for alle de ukene jeg ikke har fått trent. Det er så ekstremt smart tenkt, synes du ikke? ;) 

Jeg trener fordi jeg er hekta, jeg er blitt det man kaller en endorfinjunkie, men det ligger også mye annet bak. Humøret mitt svinger veldig med treningsøktene. Om jeg ikke føler jeg har vært lenge nok i rødt, forbrent nok kalorier, løfta tungt nok etc.. er humøret deretter. Er det fordi jeg får en bedre helse om jeg ligger i rødt en time (som btw ikke er mulig) løfter tyngre osv..? Nei, helt klart ikke. Jeg har et mål som helt sikkert du som leser dette også har, men hva er DITT mål med treningen? Jeg vil bli slankere, få definerte muskler, strammere, finere etc... Fordi om jeg blir slank må jeg jo bli finere, eller? Det jeg vil frem til her er hvor lite jeg egentlig tenker på helsa. Hva er viktigst sånn egentlig? Jo nettopp HELSA, hvordan kan jeg gjøre alt jeg gjør uten den? Om jeg har litt ekstra her og der, vil det egentlig gi meg plager helsemessig? Sånn uten at psyken hver gang jeg ser meg i speilet får en knekk. Blir jeg mer bevisst på det kan vel det bli bedre? 

Når jeg tenker på det, så har jeg vel aldri vært så mye syk (les skadet) som jeg har vært etter jeg begynte trene, men om jeg hadde vært i live i dag uten er jeg faktisk ikke så sikker på. Det er så mye jeg har gjort og kan gjøre nå etter livsstilsendringen. Det skal jeg nyte, jeg kommer helt sikkert til å være psyko på trening, men prøve ikke la det påvirke humøret like mye. 

Takk for at du leste, så må du ha en fortsatt fin kveld. ❤

Klem Christine

 

T