Dørstokkmila!

Planlegging er et MUST!

Alle kan vel ha dager hvor man finner på alle mulige unnskyldninger for å slippe trening?! For meg er planlegging et must. Jeg planlegger neste ukes trening i løpet av helgen. Altså, jeg skriver det ned i en bok. Da er det større sjanse for at jeg får en variert treningsuke og at jeg gjennomfører. Samvittigheten blir nok hakket dårligere om jeg har skrevet det ned og ikke gjennomfører. Det har (banker i bordet) ikke skjedd enda.  Jeg har dog måttet endre på planen innimellom pga skader etc..., MEN det finnes alltid alternativer. Jeg har slitt veldig med beinhinnebetennelse til tider, da blir det mye spinning, styrke og særlig på overkropp. 

 

Jeg får veldig lett oppheng på ting jeg liker. F.eks spinning. Jeg kan ha spinning hver dag og gjerne flere timer om dagen. Jeg DIGGER energien jeg får etter en god økt spinning. HØY BRA musikk, flink instruktør og en gjeng som fokuser på seg og treninga gjør noe med meg. 😀Jeg jobbet hardt et par år før jeg virkelig ble bitt av tung styrke basillen. Er helt fantastisk hvor raskt kroppen responderte og jeg ble sterkere, MEN jeg hadde aldri klart det uten PT. Det er veldig viktig at man utfører øvelsene riktig, så man ikke får skader. Så er jeg vel neppe aleine om å sette begrensinger for meg selv. Jeg hadde f.eks ALDRI lagt på 230 kg på beinpress sjøl. Jeg veit ikke hvor mange ganger jeg har sagt til PTn "NEEEIII, det klarer jeg IKKE" før jeg engang har prøvd. Jeg gjør det fortsatt, enda jeg har trent noen år nå. Så nå når jeg får begynne treningen igjen skal jeg i hvertfall PRØVE ikke si jeg ikke klarer før jeg har prøvd. ;) Så om du vurderer styrketrening, men ikke tør? Så anbefaler jeg på det sterkeste at du finner en PT som du føler du kan jobbe med og ta et par timer i hvertfall. Jeg tror ikke du kommer til å angre. :)

Før var det spinning og styrke, men nå er det ikke mye jeg ikke har prøvd. Jeg har fått helt oppheng på tabata nå. TRX, kettlebells og basisball er og suveren trening. Så har du ikke prøvd er det noen gode tips. :)

Jeg ble operert for noen uker siden og jeg kan ikke trene ordentlig på noen uker enda, men jeg har planene for de 4 ukene fra jeg er treningsklar allerede. Jeg gleder meg som en UNGE i en lekebutikk. ;)

 

Håper du har hatt en fin dag! 🙂

 

Sånn kan ukesplanen min se ut. 😀💪

Halleluja stemning!

Hei hei folkens! 😀

I dag har jeg hatt spinning intervall. And I am in HEAVEN! 😀

Jeg har som du kanskje har fått med deg ikke fått trent skikkelig på nesten SYV uker, ja det har vært helt GRUSOMT. Jeg har heller ikke vært på senteret siden jeg ble operert selvom det er flere der som jeg har savna skikkelig, men jeg har vært i psykisk ubalanse og grini my etc fordi jeg ikke fikk trent. Ikke bare det, ikke jobbe, vaske hus osv... man blir seriøst GAL.

MEN nå skal jeg bare NYYYYTE å være tilbake, selvom det fortsatt er endel jeg ikke får gjøre får jeg konse på det jeg kan gjøre. Jeg kan ikke styre så mye med armene enda, men jaggu skal alt det andre få kjørt seg. I dag fikk altså lår, rumpe og litt annet kjenne det. 😮

Jeg pleier kjøre TUNGT og sitte mye, men i dag klarte jeg ikke sitte mer enn et par min før jeg måtte opp å stå igjen. Trudde seriøst spiralen skulle bore seg inn i setet. (nei, jeg bruker IKKE sykkelbukse) jeg har nok naturlig padding mener jeg, men nå hjalp ikke det mye aktså. MEEEN uansett... 

Jeg er så heldig å trene på et senter med fantastiske instruktører og brukere. For en ENERGI!! Spinningsalen var nesten full og alle ga alt. Jeg får SÅ mye energi av å trene med sånne folk. ❤ 

Jeg må si jeg ble veldig overrasket over at kondisjonen min ikke er blitt særlig dårligere. 55 min og 176 i gjennomsnitt og det er MED pausene! Jeg er storfornøyd og klapper meg sjøl på skuldern. (det er IKKE så ofte jeg gjør)

Nå bare GLEDER jeg meg til spinning i morra igjen. Can`t wait! ;)) 

Dette ble et rotete innlegg, men jeg er HØY på endorfiner. ;))

Håper dagen din har vært fin. 💋

Christine

 

Det er ikke lagt inn noen video