Kosthold og oppskrifter

Kostholdet er det viktigste når du skal ned i vekt. Jeg er IKKE for dietter av noe slag. Jeg er for LIVSSTILSENDRING. Man kan IKKE leve på diett hele livet. Jeg har gått på utallige dietter, gått ned mye for så å gå opp alt +++ igjen. Kjenner du deg igjen?

Det er viktig å planlegge dagene. Jeg la planer for hele uka på søndagen. For meg var det enkleste å ikke ha ting jeg kunne "sprekke" på i huset. Veldig mye lettere når det ikke er tilgjengelig. Jeg handlet 2 ganger i uka istedet for hver dag. Synes egentlig det hadde vært mye bedre nå og, men det var mye enklere sånn sett som single. 😎

Mange som aldri har vært overvektige kan prøve komme med "gode" råd synes de. "det er bare slutte å spise og trene" VELDIG smart. Jeg prøver å spise 6 ganger om dagen og jeg må være ærlig å si det er sjelden jeg klarer det nå, men jeg var veldig flink de første 2 åra. Da hadde jeg alarmen på tlf og fikk alltid i meg litt. Så det er en ting til jeg må bli bedre på. Det er vel sånn for oss alle at det går litt i bølgedaler. Man blir matlei og det er vanskelig å finne på nye ting. Særlig mellommåltider, blir som regel litt nøtter og/eller frukt.

Jeg spiser mye proteinrik mat. Det er da jeg blir ordentlig mett og ikke blir sulten etter kort tid igjen.

Jeg spiser stort sett det jeg har lyst på og prøver være kreativ. Tenker det at alt med måte er greit. Det er ikke sunt å bare spise salat heller. Synes det er greit å planlegge dagen en skal kose seg litt ekstra, For meg er det samme hvilken dag det er, men mange bruker vel lørdagen til litt ekstra kos. Det må absolutt ikke være usunt for at man skal kose seg, men om man har drømt om sjokolade i en uke er det greit å kjøpe en uten å få dårlig samvittighet. ;) Tenker ikke da på en 200 grams plate. 😀 Jeg bruker mye bær og frukt til kos, elsker sushi og selvsagt rødvin da. ;))

Kommer til å legge ut litt oppskrifter på diverse nedover her. Og har du noen gode tips må du gjerne gi meg noen hint. Alltid morsomt med noe nytt. :)